De meest gestelde vragen

Het is begrijpelijk als je vragen hebt over jouw auto of over onze diensten. Hieronder behandelen wij daarom de meest gestelde vragen van onze klanten. Heb je een (snelle) vraag? Dan staat het antwoord op jouw vraag hier wellicht al tussen. Staat het antwoord op jouw vraag niet tussen de meest gestelde vragen? Neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice, we staan je graag te woord.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder onderhoud, reparaties, APK-keuringen, bandenwissels, remreparaties, uitlaatreparaties, uitlijning, airconditioning service en meer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Ja, we raden je aan om van tevoren altijd een afspraak te maken voor een reparatie of onderhoudsbeurt. Dit zorgt ervoor dat we voldoende tijd hebben om je voertuig te inspecteren en eventuele reparaties uit te voeren.

De duur van een onderhoudsbeurt kan variëren afhankelijk van de staat van je auto en de benodigde diensten. We zullen je echter een schatting geven van de duur van het onderhoud wanneer je een afspraak maakt.

Raadpleeg de handleiding van je auto om te bepalen hoe vaak je auto onderhoud nodig heeft. Je kunt ook contact met ons opnemen en wij kunnen je helpen bij het plannen van regelmatig onderhoud.

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder contant geld, pinpas en creditcard. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze betaalmethoden.

Ja, we bieden garanties op onze reparaties. Als er na een reparatie problemen zijn met je auto, neem dan gerust contact met ons op en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

Algemene vragen

Je kunt een afspraak maken door een deze te plannen in onze agenda. Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

We repareren en onderhouden alle soorten auto’s, van kleine personenauto’s tot grote bedrijfswagens en SUV’s.

De tijd die nodig is voor een reparatie hangt af van de aard van het probleem. We zullen je altijd een schatting van de tijd geven voordat we beginnen met de reparatie.

Wij bieden transparante en eerlijke prijzen. Voordat we met de reparatie beginnen geven we je een duidelijke en gedetailleerde offerte.

Je kunt ons telefonisch, per e-mail of via onze website bereiken. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze website.

Ja, we hebben de benodigde certificeringen om aan te tonen dat we aan de juiste kwaliteitsnormen voldoen.

Ja, we gebruiken alleen originele of OEM-onderdelen voor reparaties om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

Op werkdagen (ma-vr) zijn we bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. In het weekend zijn wij bereikbaar op zaterdag tussen 09:00 en 12:00 uur.