Wie zijn wij?

Wij zijn een team van deskundige en ervaren professionals die zich inzetten voor het bieden van uitstekende autodiensten aan onze klanten. Bij ons staan klanttevredenheid en kwaliteit voorop.

We zijn er trots op dat we onze klanten altijd de best mogelijke service bieden. We begrijpen hoe belangrijk jouw auto voor je is, en daarom nemen we de tijd om elk probleem grondig op te lossen en je een betrouwbare oplossing te bieden.

  • Onze automonteurs zijn vakkundig en ervaren

  • Autobedrijf Maastunnel is erkend bij de RDW

  • Wij bieden een service met een lach

over ons

Altijd up-to-date

Ons team bestaat uit goed opgeleide en gekwalificeerde monteurs die elk probleem met een auto kunnen oplossen. We blijven ons voortdurend bijscholen om up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën en trends in de autowereld. Onze autogarage beschikt daarnaast ook over moderne gereedschappen en apparatuur om de best mogelijke service en reparaties te kunnen bieden.

Bij ons kun je erop vertrouwen dat een auto in goede handen is. Ons toegewijde team van professionals, uitstekende klantenservice en hoogwaardige autodiensten maken ons de ideale keuze voor het onderhoud en reparatie van een auto.

Werkplaats

Neem een kijkje bij ons in de werkplaats

Afspraken

Maak eenvoudig en snel een afspraak

Contact

Wij zijn 6 dagen in de week bereikbaar

F.A.Q.

Heb je vragen? Bekijk dan eens onze F.A.Q.

Uitstekend
Gebaseerd op 229 recensies
Jordy Boersma
Jordy Boersma
08/06/2024
Kom er al paar jaar voor telkens het verversen van het gas. Vandaag voor het eerst voor een serieus probleem. Ik was eigenlijk bang dat mijn pomp kapot was en het een duur geintje zou worden. Bleek een kapot ventiel, en een kapotte sensor te zijn(a 50euro). Uit eindelijk voor alles inclusief flushen en iets meer dan een uur werk 150euro afgerekend. Blij met de gasten van airco2go!
Frans Put
Frans Put
06/06/2024
Goede service en klantvriendelijk top auto station en garage 👍🏻👍🏻
Jaap Tilstra
Jaap Tilstra
25/05/2024
Klaar terwijl je wacht en geen wachttijden. Top
J
J
20/05/2024
Goede service van mensen die weten wat ze doen. Lekkage in de airco was snel gevonden waardoor de kosten meevielen en het repareren zo gepiept was. Vriendelijk personeel heeft goed uitgelegd wat ze deden.
Corrie Nolte
Corrie Nolte
19/05/2024
Super goede service
Roberto Gil
Roberto Gil
18/05/2024
Vandaag mijn airco laten vullen, nadat ik een vervelende zoemend geluid hoorde als de airco aanstond bij stationair draaien. Bij aankomst wordt je netjes begroet en meteen geholpen. Zoemend geluid na vullen is weg. Het personeel is zeer vriendelijk en bereid dingen uit te leggen. Online afspraak inplannen gaat makkelijk en aangegeven prijs is ook echt de prijs bij afrekenen (tegenwoordig niet vanzelf sprekend) Bij het afrekenen ontvang je een rapport met daarop alle waardes. Ik kan Airco2Go aanbevelen.
Kevin
Kevin
11/05/2024
Langs geweest met mijn 34 jaar oude Mazda Miata. Alles leek nog te werken, maar de lucht die eruit kwam was niet echt koud. De kundige monteur heeft ons direct geholpen, en ondanks dat het benodigde nippel om het oude systeem om te bouwen niet op voorraad was werd dit direct besteld en was deze maarliefst in een half uur tijd terplekke. Daarna heeft de monteur de airco gecontroleerd en bijgevuld. Onze airco koelt nu weer als een vrieskist en uiteraard zijn we super blij met onze werkende airco. Bedankt voor de goede service!
Ed Erkens
Ed Erkens
09/05/2024
Goede informatie mbt tot airco reiniging
Ben Benm
Ben Benm
04/05/2024
Merci beaucoup super service, changement de condensateur , serieux et professionnel avec un tres bon prix! Tashakur
Ed Damen
Ed Damen
28/04/2024
Onze airco werkt niet, en bijvullen verhielp het probleem niet. De kundige monteur hielp ons perfect na vaststellen dat de pomp niet meer werkte, en heeft voor een scherpe prijs een gebruikte pomp weten te bemachtigen, waarna de hele boel weer werkte zoals het hoorde te doen ! Niets dan lof voor de vrolijke maar vooral vakkundige monteur, die alles ook nog eens in recordtijd voor elkaar had !! Aanrader !!....